Nişanlısının boğazını keserek öldüren genç kızın ifadesi ortaya çıktı: 'Sana sürprizim var' dedikten sonra bıçakladım

Güncel Haberler

Eskişehir'de tartışma sırasında nişanlısını bıçakla öldürdükten sonra gözaltına alınan genç kız tutuklandı. Emrah Öztürk'ün kent ormanı girişinde öldürülmesine ilişkin yakalanan genç kadın ifadesinde "Sana sürprizim var, gözlerini kapat" dedikten sonra nişanlısını boğazından bıçakladığını itiraf etti.

Eskişehir'de Zehra A., nişanlısını ormanlık alana götürüp boğazından bıçaklayarak öldürdü. Jandarma ekiplerince, Emrah Öztürk'ün kent ormanı girişinde öldürülmesine ilişkin yakalanan Zehra A. (22), ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan Emrah Öztürk'ten (28) haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine güvenlik ve iş yeri kameralarını inceleyen polis ekipleri, bu kişi ile nişanlısı Zehra A'nın Eskişehir-Seyitgazi kara yolundaki ormanlık alana girdiğini ancak genç kızın buradan tek başına ayrıldığını belirlemişti. Ormanlık alanda yapılan incelemede, bıçaklanarak öldürülen Öztürk'ün cesedi bulunmuş, katil zanlısı Zehra A. ise Antalya'ya kaçmak isterken yakalanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir, Emrah, , Haberler