MHP lideri Bahçeli, HDP binası saldırganının bozkurt işareti yapmasıyla ilgili konuştu: Yargısız infaz kimsenin haddi değil

Politika Haberleri

İzmir'de HDP binasına silahlı saldırıda bulunup bir parti görevlisini öldüren katil zanlısının bozkurt işareti yaptığı fotoğraflar ortaya çıktı. MHP lideri Bahçeli ise söz konusu fotoğrafların kimler tarafından servis edildiğini sorarak, "Hasbelkader veya planlı bir senaryonun çerçevesinde bozkurt işareti yaparak sosyal medyadan yayınlayan bir cani üzerinden MHP'yi suçlamaya hatta yargısız infaz etmeye hiç kimsenin hakkı da haddi de yoktur" dedi.

Konak İlçesi, Alsancak Mahallesi, Şair Eşref Bulvarı'ndaki 32 iş yerinin bulunduğu iş merkezinin ikinci katında yer alan HDP İzmir İl Başkanlığı'na saat 11.05'te silahlı saldırı yapıldı. Onur Gencer isimli kişi, tabanca ile ateş ederek parti görevlisi Deniz Poyraz'ı katletti. Olayın ardından saldırgan polisler tarafından gözaltına alındı. Onur Gencer'in sosyal medyada "Kin yuttum kan kusturacağım" yazılı silahlı fotoğraflar paylaştığı görüldü. Ayrıca, katil zanlısının bozkurt işareti yaptığı fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı. Söz konusu paylaşımlara Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çok sert tepki gösterdi.

Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli, İzmir, MHP, , Haberler