Masumlar Apartmanı "Safiye" kimdir, gerçek adı ne? Ezgi Mola kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ezgi Mola filmleri ve dizileri!

Gündem Haberleri

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, konusu kadar oyuncu kadrosuyla da büyük ilgi görüyor. Masumlar Apartmanı "Safiye" karakteri kimdir, gerçek adı ne? sorularını dizi severler merak ediyor. Peki, Masumlar Apartmanı'nda Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ezgi Mola filmleri ve dizileri!

TRT1'in yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören dizisi Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun sevilen eseri "Madalyonun İçi" romanından uyarlamadır. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ( Ezgi Mola ) ve Gülben'in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. "Aşk", İnci ve Han'ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Haberler.com - Gündem

Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Müjdat Gezen, Ezgi Mola, Aydoğan, Dizi, Gündem, Güncel, Haberler