Kuyumcuyu soygununda çalınan altınlar, bahçede gömülü bulundu

Güncel Haberler

ADANA'da 2 kişinin kadın kılığında müşteri gibi girdikleri kuyumcuda iş yeri sahibi Osman B.'yi (49) yaralayıp, bir miktar altını alarak kaçtığı soygunla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

ADANA'da 2 kişinin kadın kılığında müşteri gibi girdikleri kuyumcuda iş yeri sahibi Osman B.'yi (49) yaralayıp, bir miktar altını alarak kaçtığı soygunla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Samet Uçak (19) ile onlara gözcülük yapan akan Ünver tutuklandı. Çalınan 400 gram ağırlığındaki bilezikler de şüphelilerin saklandıkları evin bahçesinde gömülü bulundu. Uçak ile birlikte soygunu gerçekleştiren Abdullah K.'nin (22) arandığı bildirildi.

Olay, 11 Ağustos günü, Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi Kozan Caddesi'nde meydana geldi. Kadın kılığında müşteri gibi kuyumcu dükkanına giren 2 şüpheli, iş yeri sahibi Osman B.'yi tabancayla vurarak yaraladı. Şüpheliler, yanlarında getirdikleri kadın çantasına bir miktar altın doldurup, kuyumcunun kilitli olan kapısının camını kırıp, buradan çıkarak kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Osman B., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kozan, Güncel, Haberler