Kol, bacak ve başsız cesedi bulunan kadının eşi, cinayet suçlamasını kabul etmedi

Güncel Haberler

MERSİN'de 2016 yılında öldürüldükten sonra kol bacak ve kafası kesilen 5 çocuk annesi Derya Çilsal'ın (46) katil zanlısı dini nikahlı eşi Faysal Çatak (56) ve ona yardım ettiği iddia edilen erkek kardeşi C.Ç.'nin yargılanmasına devam edildi.

MERSİN'de 2016 yılında öldürüldükten sonra kol bacak ve kafası kesilen 5 çocuk annesi Derya Çilsal'ın (46) katil zanlısı dini nikahlı eşi Faysal Çatak (56) ve ona yardım ettiği iddia edilen erkek kardeşi C.Ç.'nin yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanık Çatak, Çilsal'ı öldürdüğü suçlamasını kabul etmedi.

Olay, 25 Kasım 2016'da merkez Mezitli ilçesine bağlı Davultepe Mahallesi'ndeki Çaltana Sitesi'nde meydana geldi. Derya Çilsal ve dini nikahlı eşi Faysal Çatak, Akdeniz İlçesi Turgutreis Mahallesi'ndeki evlerinden aracıyla yanlarına battaniye, elektrikli soba ve üçlü uzatma kablosu alarak Çaltana Sitesi'ne gitti. Çift 25-26-27 Kasım tarihlerinde 3 gün sitede kaldı. 27 Kasım'da Faysal Çatak yanında Derya Çilsal olmadan evlerine döndü. Faysal Çatak, yakınlarına Derya Çilsal'ın cebindeki 800 TL'yi de alarak sevgilisine kaçtığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çatak, Güncel, Haberler