Kırmızı Oda Recai kimdir? Kırmızı Oda Nazlı'nın kocası Recai gerçek adı ne? Gökhan Yıkılkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gökhan Yıkılkan dizileri

Gündem Haberleri

Cuma akşamları TV8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisi konusu kadar oyuncularıyla da büyük ilgi çekmektedir. Her hafta farklı psikolojik rahatsızlıkları ele alan Kırmızı Oda dizisine bu hafta iki flaş isim dahil oluyor! Kırmızı Oda Nazlı'nın kocası "Recai" kimdir, gerçek adı ne? Gökhan Yıkılkan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Kırmızı Oda Recai kimdir sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yerini alıyor. Gökhan Yıkılkan, Nazlı'nın (Pınar Deniz) kocası Recai rolüyle Kırmızı Oda dizisine dahil oldu! Daha fragmanlarda izleyen yüz binlerce kişi tarafından merak edilen Recai ve Nazlı'nın hikayesi merak edildi! Gökhan Yıkılkan'ın hayat verdiği Recai'nin hikayesi de Gülseren Budayıcıoğlu'nın Madalyonun İçi kitabında yer alıyor! Kırmızı Oda, Cuma akşamları 20:00'da TV8 ekranlarında! Kırmızı Oda Nazlı'nın kocası "Recai" kimdir, gerçek adı ne? Gökhan Yıkılkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gökhan Yıkılkan dizileri ve filmleri!

Haberler.com - Gündem

Kırmızı Oda, Tv8, Dizi, Gündem, Güncel, Haberler