iPhone 11 ve iPhone 11 Pro su geçirir mi? iPhone 11 su geçirmez mi? iPhone 11 denize girer mi? iPhone 11'in fiyatı nedir?

Gündem Haberleri

Firmanın tasarım ve performans açısından radikal olmasa da geliştirmeler yaptığı iPhone 11 özellikleri artık bir sır değil. Son dönemde üstün özellikleri ve kamera performansıyla rakipleri arasında fark yaratan iPhone 11'in fiyatı iPhone 12'nin piyasaya sürülmesinin ardından ufak da olsa düşüş yaşadı. Son dönemde iPhone tercih eden birçok kişinin iPhone 12'ye göre fiyatını daha makul bulduğu iPhone 11 hakkında araştırma yapmakta. Peki iPhone 11 su geçirir mi? iPhone 11'in fiyatı nedir?

Firmanın tasarım ve performans açısından radikal olmasa da geliştirmeler yaptığı iPhone 11 özellikleri artık bir sır değil. Son dönemde üstün özellikleri ve kamera performansıyla rakipleri arasında fark yaratan Iphone 11'in fiyatı iPhone 12'nin piyasaya sürülmesinin ardından ufak da olsa düşüş yaşadı. Son dönemde iPhone tercih eden birçok kişinin iPhone 12'ye göre fiyatını daha makul bulduğu iPhone 11 hakkında araştırma yapmakta. Peki iPhone 11 su geçirir mi? iPhone 11'in fiyatı nedir?

Haberler.com - Gündem

Apple, Apple, Gündem, Güncel, Haberler