İL İÇİ TAYİN BAŞVURU EKRANI 2024! #9997 Öğretmen il içi TAYİN başvurusu NE ZAMAN? İl içi tayin başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Gündem Haberleri

İL İÇİ TAYİN BAŞVURU EKRANI 2024! Öğretmen il içi TAYİN başvurusu NE ZAMAN? İl içi tayin başvurusu nasıl, nereden yapılır? Öğretmenler için 2024 il içi tayin başvuru ekranı ve süreci hakkında bilgi veriliyor. Başvurunun ne zaman ve nasıl yapılacağına dair detaylar paylaşıldı. İl içi tayin başvurusu hakkında tüm merak edilenler bu haberde.

Millî Eğitim Bakanlığı, kadrolu öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme süreci için duyuru yayınladı. Öğretmenlerin tercihlerine dayalı olarak gerçekleşecek olan il içi yer değiştirme başvuruları bugün itibariyle başladı. Bu süreçte, öğretmenlerin hizmet puanı üstünlüğü dikkate alınacak ve tercihlerine göre yer değiştirmeler yapılacak. Öğretmenler için önemli olan bu sürecin detayları duyuruldu ve başvuruların başlangıç tarihi belirlendi. İL İÇİ TAYİN BAŞVURU EKRANI 2024! Öğretmen il içi TAYİN başvurusu NE ZAMAN? İl içi tayin başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte ayrıntılar...

Haberler.com - Gündem

Gündem, Eğitim, Haberler