İbb'nin "100" Gösterisi Harbiye'de İstanbullularla Buluştu... İmamoğlu: "Yeni Yüzyılın Şiarı, Her Şey Çok Güzel Olacak. Mutlaka Başaracağız"

Güncel Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür, Türklerin Anadolu’daki var oluş hikayesini müzik, dans, teknolojik sahne tasarımları ile yaratıcı kostümleri bir araya getirerek anlatan “100” gösterisini Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda İstanbullularla buluşturdu. Bestesini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı, sözlerini Özen Yula’nın yazdığı ‘100’üncü Yıl Marşı’nın da ilk kez seslendirildiği gecede konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Artık Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım atıyoruz. Heyecanı yüksek bir yüzyıl olacak ve genç bir nüfusa sahibiz. Gençliği olan bu milletin, asla ve asla umutsuzlukla değil; ümitle, mutlulukla, umutla geleceğe bakacağına adım gibi eminim. Bu yeni yüzyılın şiarı, her şey çok güzel olacak. Umutla yaşayacağız, umutla çalışacağız ve mutlaka başaracağız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür, Türklerin Anadolu'daki var oluş hikayesini müzik, dans, teknolojik sahne tasarımları ile yaratıcı kostümleri bir araya getirerek anlatan "100" gösterisini Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda İstanbullularla buluşturdu. Bestesini Fahir Atakoğlu'nun yaptığı, sözlerini Özen Yula'nın yazdığı '100'üncü Yıl Marşı'nın da ilk kez seslendirildiği gecede konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Artık Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım atıyoruz. Heyecanı yüksek bir yüzyıl olacak ve genç bir nüfusa sahibiz. Gençliği olan bu milletin, asla ve asla umutsuzlukla değil; ümitle, mutlulukla, umutla geleceğe bakacağına adım gibi eminim. Bu yeni yüzyılın şiarı, her şey çok güzel olacak. Umutla yaşayacağız, umutla çalışacağız ve mutlaka başaracağız" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fahir Atakoğlu, Ekrem İmamoğlu, Özen Yula, İstanbul, Güncel, Haberler