Cevap eş anlamlısı nedir? Cevabın eş anlamlısı ne? Cevap kelimesinin eş anlamlısı hangi kelimedir? Cevabın zıt anlamlısı var mı?

Gündem Haberleri

Eş anlamlı kelimeler Türkçe sınavlarında sıklıkla karşımıza çıkabiliyor. Eş anlamlısı en çok merak edilen kelimelerden birisi de 'Cevap' kelimesidir. Peki, Cevap eş anlamlısı nedir? Cevabın eş anlamlısı ne? Cevap kelimesinin eş anlamlısı hangi kelimedir? Cevabın zıt anlamlısı var mı? Cevap kelimesinin eş anlamlısı hangi sözcüktür? Cevapın eş anlamlısı ne? Cevabın zıt anlamlısı var mı, nedir? İşte bilgiler...

Dil Bilgisi alanında soru olarak karşımıza çıkabilecek konulardan birisi de eş-zıt anlamlısı konusudur. Özellikle çoktan seçmeli sorularda bazı kelimelerin eş anlamlıları sorulabiliyor. Bu yüzden popüler kelimelerin eş anlamlısını bilmek bizlere katkı sağlar. Bu kelimelerden birisi de 'Cevap' 'dır. Peki, Cevap eş anlamlısı nedir? Cevabın eş anlamlısı nedir? Cevap kelimesinin eş anlamlısı nedir? Cevap zıt anlamlısı var mı? Cevap kelimesi eş anlamlısı ne demek, kaç tane var?

Haberler.com - Gündem

Ders Notları, , Haberler