Giresun'da heyelanda kaybolan kişi için gıyabi cenaze namazı kılındı

Güncel Haberler

Giresun'da heyelanda kaybolan Rıdvan Coşar için gıyabi cenaze namazı kılındı. Giresun Valisi Enver Ünlü, arama çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

GİRESUN'da 15 gün önce heyelanda ahşap evi toprak altında kalan ve arama çalışmalarında kendisine ulaşılamayan Rıdvan Coşar (50) için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına katılan Giresun Valisi Enver Ünlü, "Aralıksız çalışmalarda, tüm ihbarları değerlendirdik. Bazı eşyalarını, montunu bulduk ama maalesef kendisine ulaşamadık. Arama çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Giresun'da 23 Haziran'da metrekareye 60 kilogramın üzerinde yağışın düştüğü, sel, taşkın ve heyelanların yaşandığı Duroğlu beldesinin Çağlayan Mahallesi'nde yamaç arazide meydana gelen heyelanda sürüklenerek, toprak altında kalan ahşap evdeki Rıdvan Coşar, kayboldu. 15 gündür süren aramalardan sonuç alınamayan Coşar için beldenin Çağlayan Mahallesi'ndeki camide cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Giresun Valisi Enver Ünlü, Duroğlu Belde Belediyesi Başkanı Halil Çetin, Çoşar ailesi ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Giresun, Güncel, Haberler