Genel Müdür Coşkun, Başkan Alhan'ı Ağırladı

Güncel Haberler

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve MHP'li Ahmetli Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tekin'i ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, MHP'li Ahmetli Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tekin ve işadamı Murat Kaşıkçı'yı ağırladı. Görüşmede MASKİ Genel Müdürlüğü'nün, Ahmetli ilçesinde hayata geçirdiği hizmetler ve yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

"AHMETLİ'DE ÖNEMLİ ÇALIŞMALARI HAYATA GEÇİRDİK"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve MHP'li Ahmetli Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tekin'in ziyaretinden dolayı memnuniyeti ifade ederek, "101 Mahalle Projemiz ile Ahmetli ilçemizin 7 mahallesinde altyapı dönüşümünü gerçekleştirdik. 154 Mahalle Projemiz kapsamında da Dibekdere ve Kendirlik mahallelerimizde altyapı çalışmalarımıza en kısa zamanda başlayacağız. İlçe merkezinde döşediğimiz yağmursuyu hattı ve Ahmetli Çayı'ndaki korkuluk imalatımız ile ilçemizde önemli çalışmalar yaptık. İlçe ayırt etmeksizin hayata geçirdiğimiz çalışmalar neticesinde Manisa'mızın her noktasına hizmet götürüyoruz. Ziyaretimize gelen Belediye Başkanımız Ahmet Alhan'a, MHP'li Ahmetli Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Tekin'e ve işadamı Murat Kaşıkçı'ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi, Yaşar Coşkun, Ahmet Alhan, Ahmetli, Güncel, Haberler