Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Evlilik Hakkında Her Şey günü mü değişti? Evlilik Hakkında Her Şey hangi gün?

Gündem Haberleri

Fox TV'nin beğenilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor merak edildi. Dizi normalde Salı günleri ekrana geliyordu fakat bugün yayın akışında olmayınca izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Evlilik Hakkında Her Şey Salı günü mü? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümleri hangi gün yayınlanıyor? İşte detaylar...

Evlilik Hakkında Her Şey, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 21 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'un uyarladığı, Türk yapımı dram ve polisiye türündeki televizyon dizisi. Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Evlilik Hakkında Her Şey Salı günü mü? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümleri hangi gün yayınlanıyor?

Haberler.com - Gündem

Evlilik Hakkında Her Şey, Gündem, Magazin, Haberler