Erhan Adem'den, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Mülakat İçeren Yönetmeliğine Tepki: "Biz Bildiğimiz, Tanıdığımız Kişilere Görev Vereceğiz.

Güncel Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Erhan Adem, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın uzman yardımcılığı için yayınladığı yönetmelikte de mülakat koşulunun yer almasına tepki gösterdi. Adem, “Şu demektir; ‘Biz bildiğimiz, tanıdığımız kişilere görev vereceğiz. Hak yiyeceğiz’ demektir. Ben bu uygulamayı şiddetle kınıyorum, Tarım Bakanlığı’nı buradan uyarıyorum yazılı sınava hak eden girsin” dedi. Cumhurbaşkanı, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan mülakatları kaldıracakları vaadinde bulunmuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Erhan Adem, Tarım Ve Orman Bakanlığı'nın uzman yardımcılığı için yayınladığı yönetmelikte de mülakat koşulunun yer almasına tepki gösterdi. Adem, "Şu demektir; 'Biz bildiğimiz, tanıdığımız kişilere görev vereceğiz. Hak yiyeceğiz' demektir. Ben bu uygulamayı şiddetle kınıyorum, Tarım Bakanlığı'nı buradan uyarıyorum yazılı sınava hak eden girsin" dedi. Cumhurbaşkanı, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan mülakatları kaldıracakları vaadinde bulunmuştu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, Recep Tayyip Erdoğan, Erhan Adem, Kamu, Tarım, Politika, Güncel, Haberler