E-Devlet üzerinden esnafa hibe desteği nasıl alınır? Esnafa hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği kimlere veriliyor?

Gündem Haberleri

E-Devlet üzerinden esnafa hibe desteği nasıl alınır? Ticaret Bakanlığı'nın açıklamasıyla birlikte 3 bin TL ve 5 bin TL hibe desteği ödemelerinin başvuru tarihi belli oldu. Bu açıklamanın ardından birçok kişi internet üzerinden 3000 TL ve 5000 TL hibe desteği başvurusu nasıl yapılır, hibe desteği şartları neler, hibe desteği ne zaman yatacak ve hibe desteği kimlere verilecek sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki Esnafa hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği kimlere veriliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, esnafa tek seferlik hibe desteği yapılacağı açıklanmıştı. Ticaret Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamadan sonra tarihi ve gerekli şartları duyurdu. E-Devlet üzerinden yapılacak olan başvurular hakkında bilgi almak isteyen pek çok kişi esnaf için yapılacak olan hibe desteği için internetten arama yapmakta. Peki E-Devlet üzerinden hibe desteği nasıl alınır? Esnafa hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği kimlere veriliyor? İşte 3000 TL ve 5000 TL hibe desteği için NACE kodları listesi...

Haberler.com - Gündem

Pandemi Sosyal Destek, , Haberler