Osman Büyükşen kimdir? Müge Anlı'da Doktor Osman Büyükşen kaç yaşında, nerelidir? Osman Büyükşen cinayeti detaylarını araştırıyor!

Gündem Haberleri

Anne ve babasının 3 yıldır çözülemeyen cinayeti için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Osman Büyükşen, Anne babasının katilinin bulunması için yardım istemişti. Konya'da anne ve babasını katleden maskeli katilin elinden ölü numarası yaparak kurtulan Osman Büyükşen'in kardeşi o anlarını "Sadece gözlerini gördüm. O gözleri ölsem de unutmam" sözleriyle anlatmıştı. Son dönemde merak edilen kişiler arasında yer alan Dr. Osman Büyükşen kimdir? Osman Büyükşen kaç yaşında, aslen nerelidir?

Dr Osman Büyükşen kimdir? sorusunun yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun zamandır işlnenen Necla - Metin Büyükşen cinayetinin ardındaki detaylar araştırılmaya devam ediyor. Olaylar karşısında Müge Anlı göz yaşlarını tutamamış, iki kardeşi şüpheli olan ve canlı yayında sinir krizi geçiren Dr. Osman Büyükşen'e destek olmuştu. Yayın sırasında doktor olduğunu ve ailesinin katil zanlısı ya da zanlılarını bulmak için görevinden istifa ettiğini açıklaması sonrasında Osman Büyükşen ile ilgili detaylar ve bilgiler merak edilmeye başlandı. Osman Büyükşen ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Dr Osman Büyükşen kimdir? Müge Anlı'da Doktor Osman Büyükşen kaç yaşında, nerelidir? Osman Büyükşen olayı nedir?

Haberler.com - Gündem

Müge Anlı, Gündem, Güncel, Haberler