DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti seçmenlerine seslenerek çağrıda bulundu: 21 yıl önceki gibi bir kez daha devrim yapalım

Politika Haberleri

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti'ye oy vermiş seçmenlere çağrıda bulunarak, Erdoğan'a destek vermenin 28 Şubat ittifakını onaylamak anlamına geldiğini söyledi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bugün, size meydanlarda montaj videolar gösteren bir Erdoğan var. Etrafında da 1990'ların karanlık figürleri var. Devlet Bahçeli orada, Doğu Perinçek orada. Erdoğan'ın şu anda başında olduğu ittifak, aslında bir 28 Şubat ittifakıdır. Erdoğan, 28 Şubat ittifakının Cumhurbaşkanı'dır. Bugün Erdoğan'a oy verirseniz her türlü yanlışı, her türlü hukuksuzluğu, yokluğu, yoksulluğu onaylamış olacaksınız. Erdoğan'a destek verirseniz, bunun sorumluluğunu hep taşıyacaksınız. Bu sorumluluk, vicdanınızda hep sizinle yaşayacak. Buna geçit vermeyin dostlarım. 28 Şubatçıların zihniyetine, diline bürünen bu ittifaka geçit vermeyin" dedi.
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, bugün yaptığı açıklamada önceki seçimlerde AK Parti'ye oy vermiş seçmene çağrıda bulundu. Babacan, şunları söyledi:

Kaynak: ANKA / Politika

Deva Partisi, Ali Babacan, 28 Şubat, Politika, Haberler