Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık üzerinde rahatça oyun oynanan değil, kararlı bir Türkiye...

Dünya Haberleri

NATO 70'inci Yıl Liderler Zirvesi için İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk vatandaşlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, "Bugün, 17 yıl öncesine göre çok daha güçlü bir Türkiye var.

NATO 70'inci Yıl Liderler Zirvesi için İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk vatandaşlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, "Bugün, 17 yıl öncesine göre çok daha güçlü bir Türkiye var. Üzerinde rahatça oyun oynanan değil, bölgesinde oyun kuran, oyunbozan kararlı bir Türkiye var. Milli gelirine oranla en fazla insani yardım yapan cömert bir ülke var" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Londra'da Old Billingsgate binasında Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi. Türkiye'nin 17 yıl öncesine göre çok daha güçlü bir ülke olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bugün, 17 yıl öncesine göre çok daha güçlü bir Türkiye var. Üzerinde rahatça oyun oynanan değil, bölgesinde oyun kuran, oyunbozan kararlı bir Türkiye var. Milli gelirine oranla en fazla insani yardım yapan cömert bir ülke var" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Türkiye, , Haberler