CHP'li Erdem'den Çavuşoğlu'na Tepki: "Esad Devrilsin Diye Beslediğiniz Öso, Bayrağımızı Yaktı! Ben Öso'ya Terörist Dediğim İçin Beni Yargıladınız"

Güncel Haberler

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Eren Erdem, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Suriye Dışişleri Bakanı ile görüştüğü yolundaki açıklaması ve "Suriye'nin tek çıkar yolu siyasi uzlaşı" şeklindeki sözleri üzerine, "Koca hükümet, Suriye politikasında tam 10 sene önce kısmen de olsa söylediğim yere geldi! Ya onca vebal? Esad devrilsin diye beslediğiniz Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), bayrağımızı yaktı! Ben ÖSO’ya terörist dediğim için beni yargıladınız" açıklamasını yaptı.

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Eren Erdem, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Suriye Dışişleri Bakanı ile görüştüğü yolundaki açıklaması ve "Suriye'nin tek çıkar yolu siyasi uzlaşı" şeklindeki sözleri üzerine, "Koca hükümet, Suriye politikasında tam 10 sene önce kısmen de olsa söylediğim yere geldi! ya onca vebal? Esad devrilsin diye beslediğiniz Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), bayrağımızı yaktı! Ben ÖSO'ya terörist dediğim için beni yargıladınız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi, Suriye, Güncel, Haberler