Büyükşen ailesi cinayeti çözüldü mü? Büyükşen cinayeti ne zaman oldu? Büyükşen cinayeti katili kim? Necla ve Metin Büyükşen cinayeti Son Dakika!

Gündem Haberleri

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya'da gerçekleşen Necla - Metin Büyükşen çiftinin cinayeti ülke gündeminde büyük ses getirdi. Çiftin Doktor olan oğlu Osman Büyükşen'in açıklamaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan istediği yardım ile Türkiye'nin gündemine oturmuş ve internette en çok merak edilen konular arasında yer almıştı. Büyükşen cinayeti ile ilgili gelişmeler devam ederken, son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Peki, Büyükşen ailesi cinayeti çözüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Büyükşen çiftinin cinayeti ile son dakika gelişmeleri devam ediyor. Konya'da öldürülen Metin-Necla Büyükşen cinayetleri sonunda aydınlatıldı. Dönemin jandarma komutanının ortaya attığı iddia üzerine harekete geçen emniyet güçleri soruşturmayı büyütmüş ve cinayet davasında 25 kişi gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili 4 kişi tutuklanırken Osman Büyükşen, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Anne ve babamın katilleri tespit edilmiş olup olaydaki belirsizlik büyük ölçüde giderilmiştir." açıklamasının ardından Büyükşen cinayeti ile ilgili detaylar merak edilmektedir. Büyükşen cinayeti ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberler.com - Gündem

Büyükşen Ailesi, Büşra Büyükşen, Osman Büyükşen, Müge Anlı, , Haberler, Son Dakika