Boşanmak isteyen eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi

Güncel Haberler

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde geçen yıl kendisinden boşanmak isteyen 2 çocuğunun annesi Gülseren Yılmaz'ı (32) zorla girdiği kayınpederinin evinde bıçaklayıp öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Hilmi Yılmaz (44) dördüncü kez hakim karşısına çıkarıldı.

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde geçen yıl kendisinden boşanmak isteyen 2 çocuğunun annesi Gülseren Yılmaz'ı (32) zorla girdiği kayınpederinin evinde bıçaklayıp öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Hilmi Yılmaz (44) dördüncü kez hakim karşısına çıkarıldı. Savcı mütalaasında sanık Hilmi Yılmaz hakkında 'eşe karşı kasten insan öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. Hilmi Yılmaz ise "Mütalaayı kabul etmiyorum" dedi.

Alanya'da yaşayan Gülseren Yılmaz, 2 çocuğunun babası Hilmi Yılmaz'dan boşanmaya karar vererek, babasının Kestel Mahallesi'ndeki müstakil evine taşındı. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Hilmi Yılmaz, 26 Eylül 2019 günü saat 11.30 sıralarında, eşi ile konuşmak için kayınpederinin evine gitti. Evde yalnız olan Gülseren Yılmaz, kapıyı açmadı. Bunun üzerine eşi de kapıdaki camı kırarak, içeri girdi. Çift tartışırken, Hilmi Yılmaz, zorla evin bahçesine çıkardığı Gülseren Yılmaz'ı 10 yerinden bıçakladı. Hilmi Yılmaz kaçarken, çığlık sesleri üzerine komşular, jandarma ve sağlık ekiplerini aradı. Adrese gelen sağlık görevlilerince ambulansla ağır yaralı olarak Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gülseren Yılmaz, kurtarılamadı. Olaydan bir süre sonra da Hilmi Yılmaz, jandarma karakoluna giderek, teslim oldu. Yılmaz'ın, kayınpederini arayarak, kızını öldürdüğünü ve karakola teslim olmaya gittiğini söylediği ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hilmi Yılmaz, Kestel, Alanya, , Haberler