Beşiktaş Eski Yöneticisinin Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Öldürülmesi Davası Ertelendi

3.Sayfa Haberleri

Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili davada, mütalaanın hazırlanması için dosya Cumhuriyet Savcısı'na gönderildi. Sanıkların tutukluluk hali devam ederken, duruşma ertelendi.

Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya 7 tutuklu sanık bulundukları cezaevinden getirilirken bir kısım tutuksuz sanıklar, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu ve taraf avukatları salonda hazır bulundu. Olay günü restoranda çay servisi yapan tanık Raşit Dündar, olay günü dışardan 2 kişinin gelerek Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmek istediğini, Mahmutyazıcıoğlu'nun başkasıyla görüşmesi olduğu için bu kişilerden arka masada beklemelerini istediğini anlattı. Dündar, gelen kişilere çay verdiğini ve diğer müşterilerle ilgilendiğini dile getirerek, olay anında orada bulunmadığını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Spor Kulübü, Cumhuriyet Savcısı, Ece Erken, Beşiktaş, Spor, Hukuk, 3.Sayfa, Spor, Güncel, Haberler