Beşiktaş 2023-24 Sezonuna Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Karagümrük Karşılaşmasıyla Başlıyor

Spor Haberleri

Beşiktaş, 2023-24 sezonuna Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Karagümrük maçıyla merhaba diyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in Avrupa maçlarındaki 11 ile çıkması bekleniyor. Ayrıca, Beşiktaş'ın bu hafta en az 2 transferi açıklaması bekleniyor.

Sezona az sayıda yapılan ve taraftarlarca çok da beğenilmeyen 3 yeni transferle girecek siyah beyazlılarda, teknik direktör Şenol Güneş'in Karagümrük karşısında Avrupa maçlarındaki 11 ile çıkması bekleniyor. Kaleyi Mert Günok'a emanet edecek Güneş'in, savunmada Rosier, Amartey, Colley ve Masuaku dörtlüsüyle oynaması kesin gibi. Orta sahada Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan ve Gedson üçlüsünü çok ekstra bir transfer veya sakat ya da cezalı oyuncu olmadığı sürece bozmayacak Şenol Güneş'in, hücum üçlüsü de şimdilik aynı. Takımla çalışsa da fizik kondisyon olarak hazır olmayan Cenk Tosun'un 11'de oynaması beklenen bir durum değil, Ghezzal ise herkesin bildiği gibi yine sakat. Hücumdaki tek olası değişiklik Onur - Rebic değişikliği olabilir, ancak onun da 8+3'e takılması muhtemel olduğu içi, hücum üçlüsünün yine Onur, Muleka ve Aboubakar olması şaşırtıcı olmayacak.

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük maçındaki muhtemel 11'i şöyle: "Mert Günok - Roiser, Amartey, Colley, Masuaku, Amir, Salih Uçan, Gedson, Onur Bulut, Muelaka, Aboubakar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şenol Güneş, Beşiktaş, Güneş, Spor, Haberler