Bebekken yüzü yanan Dilara, ameliyat için yardım bekliyor

Güncel Haberler

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde yaşayan ve 6 aylıkken evlerinde çıkan yangın sonucu yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Dilara Şencan'ın (5) ailesi, çocuklarının ameliyatları için yardım bekliyor.

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde yaşayan ve 6 aylıkken evlerinde çıkan yangın sonucu yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Dilara Şencan'ın (5) ailesi, çocuklarının ameliyatları için yardım bekliyor. Kızının fiziksel görünümü nedeniyle toplumda dışlandığını söyleyen anne Altın Şencan, "Benim tek istediğim, tek gayem kızımın iyileşmesi. Benim tek istediğim sesimi duyurmak" dedi

Yaklaşık 4,5 yıl önce İzmit'te oturdukları evde çıkan yangında Altın ve Cem Şencan'ın kızları Dilara'nın beşiği tutuştu. Komşuları tarafından kurtarılan Dilara'nın yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu. Dilara bir süre yoğun bakımda kalırken, yaklaşık 10 ay süren bir tedavinin ardından yaşama tutundu. Anne Altın Şencan, fiziksel görünümü nedeniyle toplum tarafından dışlanan kızı Dilara'nın tedavisi için yardım istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

kızım dizisi, Gebze, Güncel, Haberler