Aslı Baş'ın ölümü hakkındaki davayı savcılık, istinafa taşıdı

Güncel Haberler

MİSS Model of the World güzellik yarışmasında mankenler kraliçesi seçilen Aslı Baş'ın Bodrum'da bir villada balkondan düşerek ölmesine ilişkin 3 sanığın yargılandığı ve beraat kararı aldığı davayı, savcılık istinafa taşıdı.

MİSS Model of the World güzellik yarışmasında mankenler kraliçesi seçilen Aslı Baş'ın Bodrum'da bir villada balkondan düşerek ölmesine ilişkin 3 sanığın yargılandığı ve beraat kararı aldığı davayı, savcılık istinafa taşıdı. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'beraat kararına itiraz edilen istinaf başvurusunda olay yerindeki delillerin yok edildiği ve değiştirildiği belirtildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaklaşık 10 yıl önce 2003 yılı Miss Model Of The World yarışması birincisi manken Aslı Baş'ın turizmci Ahmet Bayer'in villasından düşüp yaşamını yitirmesiyle ilgili davada, Ocak ayında karar çıktı. Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada, Hakan Bayer'e 'kasten öldürme', Nilgün Anadolu, Beyhan ve Melis Defne Strassner'e 'yalan tanıklık', Ali Sefa Ekin ve Ramazan Demir'e 'suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme' suçlarından beraat kararı verildi. Ancak Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı bu sanıklarla ilgili verilen beraat kararlarını istinafa taşıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aslı Baş, Bodrum, Bayer, Of, Güncel, Haberler