AK Parti'li Kandemir: En büyük talihsizliğimiz, milli muhalefet olmaması

Politika Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "En büyük talihsizliğimiz, bu ülkede maalesef milli bir muhalefetimizin olmaması. Düne kadar hasım olanlar, bir anda hısım oluverdiler ve bir zemin inşa ettiler" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "En büyük talihsizliğimiz, bu ülkede maalesef milli bir muhalefetimizin olmaması. Düne kadar hasım olanlar, bir anda hısım oluverdiler ve bir zemin inşa ettiler" dedi.

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kale Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen kongreye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Sivas milletvekilleri İsmet Yılmaz, Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ve partililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede konuşan Erkan Kandemir, Sivas'ın, her zaman AK Parti'nin yanında olduğunu söyledi. Sivas'ın, medeniyetlere başkentlik yapmış şehir olduğunu dile getiren Kandemir, "AK Parti siyasi hareketinin Sivas, kalbidir. Onun için sırtını Sivas'a yaslayanın sırtı yere gelmez" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

AK Parti, Siyaset, , Haberler