3 dünya şampiyonu 3 farklı hayat

Yaşam Haberleri

Dünya şampiyonu kick boksçular Emine Arslan, Duygu Turan ve Gülşah Kıyak, hem başarılarıyla hem hayat hikayeleriyle dikkat çekiyor. Başarılı sporculardan biri hemşire, biri öğretmen ve biri de kariyer merkezinde çalışıyor.

Dünya şampiyonu kick boksçular Emine Arslan, Duygu Turan ve Gülşah Kıyak, hem başarılarıyla hem hayat hikayeleriyle dikkat çekiyor. Biri hemşire, biri beden eğitimi öğretmeni diğeri ise kariyer merkezinde çalışan sporcular, işten antrenmana antrenmandan işe koşarak azimleriyle de herkese örnek oluyor.
Antalya'da yapılan çok sayıda sporcunun yarıştığı Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda kazandıkları 3 altın madalyayla Türkiye'yi gururlandıran Emine Arslan, Duygu Turan ve Gülşah Kıyak'ın hem başarıları hem hayat hikayeleri dikkat çekiyor. Kick light 60 kiloda şampiyon olan Gülşah Kıyak aynı zamanda Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu Lisesinde beden eğitimi öğretmenliği yaparken full contact 52 kiloda birinci olan Emine Arslan, Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezinde görevli, kick light 50 kiloda yarışan Duygu Turan ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hemşire olarak çalışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Emine Arslan, Kick Boks, , Haberler