Zeynep Ahunbay kimdir? Kız Kulesi restorasyon mimarı Zeynep Ahunbay kaç yaşında, nereli? Zeynep Ahunbay hayatı ve biyografisi!

Gündem Haberleri

Tarihi 2 bin yılı bulan İstanbul'un simgesi olan Üsküdar açıklarındaki Kız Kulesi'nin etrafı, restorasyon sebebiyle örtüyle kapatıldı. Kız Kulesi'nin ne olduğunu merak eden vatandaşlar ise restorasyon mimarını merak etti. Peki, Ardından Türk mimar, restorasyon uzmanı ve mimarlık tarihçisi olan Prof. Dr. Zeynep Ahunbay'ın hayatı merak edildi. Peki, Zeynep Ahunbay kimdir? Kız Kulesi restorasyon mimarı Zeynep Ahunbay kaç yaşında, nereli? Zeynep Ahunbay hayatı ve biyografisi nedir?

Tarihi 2 bin yılı bulan hakkındaki efsanelerle yüz yıllardır gizemini koruyan İstanbul'un simgesi olan Üsküdar açıklarındaki Kız Kulesi'nin etrafı, restorasyon nedeniyle örtüyle kapatıldı. Restorasyon mimarı olan Zeynep Ahunbay'ın hayatı merak edildi. Peki, Zeynep Ahunbay kimdir? Kız Kulesi restorasyon mimarı Zeynep Ahunbay kaç yaşında, nereli? Zeynep Ahunbay hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

Haberler.com - Gündem

Zeynep Ahunbay, Kız Kulesi, Gündem, Yaşam, Haberler