Oğlunu istismar ettiği iddia edilen Ender Saraç cephesinden yeni açıklama: Evladım tüm hususların gerçek dışı olduğunu savcılığa bildirdi

Hukuk Haberleri

Oğlunun istismar ettiği iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen Ender Saraç, avukatları aracılığıyla açıklama yaptı. Metinde, "Müvekkilimin evladı savcılık makamına başvurarak dile getirdiği tüm hususların gerçek dışı olduğunu, esasen müvekkilin dikkatini çekmek ve belki de boşanma kararından vazgeçirmek amacıyla dile getirdiğini annesi eşliğinde beyan etmiştir" ifadeleri yer aldı.

8. sınıfa giden oğlunu istismar ettiği iddiasıyla ve bir erkekle duşta görüntülendiği video ile gündeme gelen Ender Saraç cephesinden açıklama geldi. Saraç'ın avukatı tarafından yapılan açıklamada "Müvekkilimin gözünden sakındığı evladı dün itibarıyla savcılık makamına başvurarak; müvekkil aleyhine dile getirdiği tüm hususların gerçek dışı olduğunu, esasen müvekkilin dikkatini çekmek ve belki de boşanma kararından vazgeçirmek amacıyla dile getirdiğini annesi eşliğinde beyan etmiştir" denildi.

Haberler.com - Hukuk

Ender Saraç, Hukuk, Magazin, Güncel, Haberler