Kuma cinayetine müebbet hapis cezası

Güncel Haberler

BURSA'da, 4 çocuk annesi Fatma Okan'ın (58), birlikte yaşadığı kuması 3 ayık hamile olan Dilek Okan'ı (36) bir apartmanın 3'üncü katındaki pencereden iterek ölümüne neden olduğu olayla ilgili Bursa 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada karar çıktı.

BURSA'da, 4 çocuk annesi Fatma Okan'ın (58), birlikte yaşadığı kuması 3 ayık hamile olan Dilek Okan'ı (36) bir apartmanın 3'üncü katındaki pencereden iterek ölümüne neden olduğu olayla ilgili Bursa 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada karar çıktı. Eş Şaban Okan (58) şikayetçi olmadığını söylerken, mahkeme Fatma Okan'ı (58), 'kasten adam öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Olay, Nisan 2018'de, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi'nde meydana geldi. 10 yıl önce eşini trafik kazasında kaybeden 1 çocuk annesi Dilek Okan, kayınpederi Şaban Okan'la dini nikah kıydı. Dilek Okan nikahın ardından Şaban Okan ve eşi Fatma Okan ile birlikte yaşamaya başladı. Dilek Okan, bir süre sonra 3 aylık hamile olduğunu öğrendi. Olay günü oturduğu binanın 3'üncü katındaki dairede pencere silen Dilek Okan, bir anda düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel, Haberler