Kripto Tosuncuk'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı: Emekli bir polisi yakın koruma olarak tutmuş

Güncel Haberler

400 bin kişiyi mağdur edip 2 milyar dolarla Arnavutluk'a kaçan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in İstanbul'dayken emekli bir polisi yakın koruma olarak tuttuğu ve işlerinin kötü gittiği son dönemde de korumasını yanından hiç ayırmadığı ortaya çıktı. 8 ay önce Maslak'taki bir plazada aylığı 15 bin liraya home ofis kiraladığı öğrenilen Özer'in kendi üzerine kayıtlı olmadıkları belirlenen milyonluk araçları da bu rezidansın garajına bıraktığı tespit edildi.

2 milyar dolarlık Thodex vurgunu Türkiye gündeminden düşmüyor. Kripto para borsası Thodex ile geride 400 bin mağdur bırakıp milyarlarca dolarlık vurgun yaparak Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçan Faruk Fatih Özer ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

NE OLMUŞTU?

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Fatih Faruk Özer, 2 milyar dolarlık vurgun ile Arnavutluk'a kaçmıştı. Yaklaşık 400 bin kişiyi mağdur eden Özer hakkında soruşturma başlatılmış, yakalanması için kırmızı bülten çıkarılmıştı. Özer ise bir açıklama yaparak, "Birkaç gün içerisinde Türkiye'ye dönüş yaparak adli makamlar ile işbirliği içerisinde gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlayacağım" demişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da şahsın banka hesaplarındaki 31 milyona el konulduğunu açıklamıştı. Soruşturma kapsamında şirket yöneticilerinin de aralarında bulunduğu birçok isim gözaltına alınmıştı.

Haberler.com - Güncel

Faruk Fatih Özer, Thodex, , Haberler