Komşusunun kaçırıp, 7 gün dağ evinde tuttuğu Tuğba: Evliliğe razıymış gibi yaptım

Güncel Haberler

İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, komşusu tarafından kaçırılarak 7 gün boyunca dağ evinde tutulan gıda teknikeri Tuğba Karaca (24), firari şüpheli A.B.'nin, kendisine "Ben seni seviyorum, kaçırıyorum" dediğini anlatarak, "İlk başta direndim fakat daha sonra ben de evliliğe razıymış gibi yaptım.

İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, komşusu tarafından kaçırılarak 7 gün boyunca dağ evinde tutulan gıda teknikeri Tuğba Karaca (24), firari şüpheli A.B.'nin, kendisine "Ben seni seviyorum, kaçırıyorum" dediğini anlatarak, "İlk başta direndim fakat daha sonra ben de evliliğe razıymış gibi yaptım. İnanıp Ödemiş'e geri getirdiler" dedi. Kızlarına kavuşan aile ise, şüphelilerin bir an önce bulunmasını istediklerini ifade ettiler.

Kırsal Yeşilköy Mahallesi'nde yaşayan gıda teknikeri Tuğba Karaca, 25 Şubat günü Beydağ'da bulunan iş yerine gitmek için yola çıktı. Yolda karşılaştığı ve yanında arkadaşı S.Ç. de olan komşusu A.B., Karaca'ya, kendisini ilçe merkezine bırakabileceklerini söyledi. Genç kız da kabul edip, otomobile bindi. Ancak komşu, otomobili farklı bir yola sürdü. Karaca, hemen cep telefonuyla yardım istemek için hamle yaptı. Ancak S.Ç., telefonu alıp, otomobilden attı. Aydın'ın Sultanhisar ilçesine götürülen genç kız, 7 gün boyunca, A.B. tarafından kırsal Uzunlar ve İncealan Mahalleleri'ndeki dağ evlerinde tutuldu. Aile, kızları için kayıp başvurusunda bulundu. Harekete geçen jandarma, Karaca'nın kaçırılmasından bir gün sonra S.Ç.'yi yakaladı. S.Ç., 'kişiyi hürriyetinden alıkoymak' suçundan tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu, kızım dizisi, Tuğba Karaca, Ödemiş, Güncel, Haberler