Karaköy'de başörtülü kızlara saldıran kadının İslam'a ağır hakaretler ettiği ortaya çıktı

Güncel Haberler

Karaköy'de başörtülü üniversite öğrencisine yumruklu saldırı gerçekleştirdikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Semahat adlı kadının saldırdığı genç kızların avukatı konuştu. Avukat Ömer Faruk Karagüzel, "Şüpheli İslam'a ağır hakaretlerde bulunarak, 'Açın başınızı' şeklinde bir takım beyanlarda bulunuyor" dedi.

Karaköy'de başörtülü üniversite öğrencisi genç kız arkadaşıyla yolda yürüdüğü esnada Semahat Y. tarafından yumruklu saldırı uğramıştı. Olayın ardından saldırıya gerçekleştiren Semahat Y. kısa sürede yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olayla alakalı saldırıya uğrayan genç kızların avukatı Ömer Faruk Karagüzel açıklamalarda bulundu.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Karaköy'de yürüyen başörtülü iki genç kız, karşılarından gelen başka bir kadının yumruklu saldırısına uğramıştı. Neye uğradığını şaşıran genç kız, kadından şikayetçi olurken yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına yansımıştı.

Beyoğlu Karaköy'de yolda yürüyen başörtülü iki genç kız, karşı yönden gelen başka bir kadının yumruklu saldırısına uğramıştı. Neye uğradığını şaşıran genç kız, üzerine ve başörtüsünü düzeltmeye çalışırken saldırgan hakaretlerine devam etmişti. Saldırının ardından başörtülü genç kız ise Karaköy Polis Merkezine giderek kadından şikayetçi olmuş, Semahat Y. adlı saldırgan daha sonra tutuklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaköy, , Haberler