Halil Sezai'nin avukatı basın açıklaması yaptı: Manipülatif bir şekilde görüntüler üzerinde oynandı

Magazin Haberleri

Yaşlı adamı feci şekilde dövdüğü görüntülerle gündeme gelen şarkıcı Halil Sezai'nin avukatı Ahmet Gürel basın açıklaması yaptı. Görüntüler üzerinde manipülatif bir şekilde oynandığını belirten Avukat Ahmet Gürel, "Olayla ilgili şahıslar görüntüleri kesip düzenleyerek yaşananları farklı şekilde lanse ettirdi" dedi.

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i acımasızca dövdüğü görüntülerle gündeme geldi. Görüntüler sosyal medyada ve sanat camiasında büyük tepki çekerken, ünlü şarkıcının avukatı Ahmet Gürel, söz konusu olayla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Olayların medyaya yansıdığı gibi gerçekleşmediğini ve görüntüler üzerinde manipülatif bir şekilde oynandığına dikkat çeken Gürel, "Olayla ilgili şahıslar, görüntüler üzerinde oynayarak (kesip-düzenleyerek) yaşananları farklı şekilde lanse etmeye çalıştığının, bu amaçla görüntülerin medyaya bu şekilde servis edildiğinin bilinmesini isteriz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Tuzla'da 4 villalık bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Paracıkoğlu ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç (66) arasında tartışma çıkmıştı.

Yaşanan tartışma sırasında darbedildiğini belirten Meriç, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine giderek şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Halil Sezai Paracıkoğlu'nu Kadıköy'deki evinde gözaltına almıştı.

Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan Paracıkoğlu, savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Halil Sezai Paracıkoğlu'nun mevcutlu şekilde adliyeye getirilerek ifadesinin alınması talimatı verdi. Halil Sezai'nin gün içinde adliyeye götürülmesi bekleniyor.

Haberler.com - Magazin

Aytaç Ağırlar, Ahmet Gürel, Halil Sezai, Magazin, Haberler