Eyüpsultan'daki kazada yaralının kaybolan telefonu yurt dışına kaçan Eylem Tok'un aracından çıktı

Güncel Haberler

İstanbul Eyüpsultan'da lüks cipiyle karıştığı kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan yazar Eylem Tok'un oğlu Timur C., olay yerinden annesi tarafından önce Mısır'a sonra ABD'ye kaçırıldı. Kazada yaralanan İbrahim Gümüş, kaza sonrası telefonla yardım istemeye çalışırken elinden telefonunun alındığını söyledi. Kaybolan telefon, Eylem Tok'un kullandığı araçta bulundu.

Eyüpsultan'da, 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada mağdurlardan birinin kaybolan cep telefonu kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin annesi Eylem Tok'un kullandığı araçta bulundu.

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan'da, 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne, İ.G, T.A, S.K. ve H.T'nin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişlerdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ardından, zanlıların hem diplomatik yollardan hem de Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istenmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Eyüpsultan, Eylem Tok, İstanbul, Mısır, Güncel, Haberler