Darmaduman ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda, günü mü değişti? Darmaduman dizisi yeni bölümleri hangi gün yayınlanıyor? Cumartesi mi?

Gündem Haberleri

Fox TV'nin sevilen dizisi Darmaduman yeni bölümleriyle ne zaman yayınlanıyor merak ediliyor. Darmaduman dizisini tam gününde izlemek isteyen vatandaşlar, Darmaduman ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Darmaduman dizisi yeni bölümleri hangi gün yayınlanıyor? Cumartesi günü mü? araştırması yapıyor. Peki, Darmaduman yeni bölümleri ne zaman, hangi gündür? İşte detaylar...

Darmaduman dizisinin günü mü değiştir? Dizinin yeni günü ne zaman? Darmaduman yeni bölüm hangi gün? Darmaduman dizisi hangi gün? merak edilen başlıklar arasında geliyor. Darmaduman, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 27 Ekim 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'ın üstlendiği, Damla Serim'in senaryosunu yazdığı, başrollerini Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu ve Necip Memili'nin paylaştığı gençlik ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Darmaduman ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Darmaduman dizisi yeni bölümleri hangi gün yayınlanıyor? Cumartesi mi?

Haberler.com - Gündem

Darmaduman, , Haberler