CHP'li Akın: "Kamu Denetimden El Çektirilerek Bu Alanın Özel Şirketlere Bırakılması İktidarın Yaşadığı Akıl Tutulmasını Göstermektedir"

Güncel Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Elektrik Dağıtım Şirketleri Denetim Yönetmeliği’nde yapılan değişikliğin kamunun denetim rolünün zayıflatılması anlamına geldiğini söyledi. Akın, “Temel bir hak alan elektriğe ulaşımın kesintisiz olması için kamu denetiminin çok daha sıkı olması gerekirken, kamu denetimden adeta el çektirilerek bu alanın tamamen özel şirketlerin inisiyatifine bırakılması iktidarın yaşadığı akıl tutulmasını göstermektedir” diye tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Elektrik Dağıtım Şirketleri Denetim Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğin kamunun denetim rolünün zayıflatılması anlamına geldiğini söyledi. Akın, "Temel bir hak alan elektriğe ulaşımın kesintisiz olması için kamu denetiminin çok daha sıkı olması gerekirken, kamu denetimden adeta el çektirilerek bu alanın tamamen özel şirketlerin inisiyatifine bırakılması iktidarın yaşadığı akıl tutulmasını göstermektedir" diye tepki gösterdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

, Haberler