Çalıştığı akaryakıt istasyonunu oyuncak tabancayla arkadaşına soydurdu

Güncel Haberler

KONYA'da oyuncak tabancayla akaryakıt istasyonunun marketini soyan Mustafa Bedenli (26) ile ona yardım eden arkadaşları Habil Ali Çavga (31) ve Mehmet Gündüz (34) tutuklandı.

KONYA'da oyuncak tabancayla akaryakıt istasyonunun marketini soyan Mustafa Bedenli (26) ile ona yardım eden arkadaşları Habil Ali Çavga (31) ve Mehmet Gündüz (34) tutuklandı. İstasyon çalışanı olan Çavga'nın, arkadaşı Bedenli'ye paranın saklandığı yeri söylediği ve soygun sonrası araçla onu almaya gittiği belirlendi.

Olay, 17 Nisan günü saat 05.00 sıralarında Musalla Bağları Mahallesi Çakırlı Caddesi'nde meydana geldi. Akaryakıt istasyonun marketine gelen cerrahi maskeli ve kapüşonlu kişi, buradaki çalışana kuruyemiş almak istediğini söyledi. Şüpheli, ardından belindeki tabancayı çıkarıp çalışana doğrultarak tehdit edip kasadaki yakıt hasılatı olan 600 bin lirayı alarak kaçtı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ile Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nden (KGYS) yüzlerce saatlik görüntü izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gündüz, Güncel, Haberler