Haberler

Şehitkamil'de Jimnastik Heyecanı Başladı

Güncelleme:

Şehitkamil Belediyesi, 365 gün boyunca 7'den 70'e herkesin faydalanabildiği 9 farklı branştaki spor okullarına jimnastik branşını ekledi.

Şehitkamil Belediyesi, 365 gün boyunca 7'den 70'e herkesin faydalanabildiği 9 farklı branştaki spor okullarına jimnastik branşını da ekledi. Şehitkamil Belediyesi Jimnastik Kursu bünyesinde eğitim gören sporculara disiplin, kuvvet, esneklik özellikleri kazandırıyor.

Şehitkamil Belediyesi'nin Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği temel jimnastik kursu, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde faaliyetlerine başladı.

Ege Üniversitesi BESYO Jimnastik Antrenörlüğü Mezunu Özgür Şanlı ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi BESYO Jimnastik Antrenörlüğü Mezunu ve Milli Sporcu Göksu Tektaş tarafından verilen kursta, yaşları 6-9 arasında değişen 50'nin üzerinde sporcu jimnastik eğitimi alıyor.

Antrenör Göksu Tektaş, jimnastik sporuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Jimnastik hem kız hem de erkek çocuklara hitap eden, fiziki ve ruhsal gelişimi sağlayan, özellikle başlama yaşı 3-8 yaş arası olan çocuklara yönelik olimpik bir branştır. Jimnastik branşı çocukların fiziki gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda da estetik bir görüntüye sahip olmalarını, boylarına göre kilo ve vücut kas kitlesini dengelenmesini sağlamaktadır. Şehitkamil Belediyemiz bünyesinde başlattığımız temel jimnastik kursunda şu anda 50'nin üzerinde sporcumuz jimnastik branşı ile tanıştı. Eğitim gören çocuklarımızın sosyal hayatta daha aktif ve girişken olmaya başladıkları ile ilgili velilerimizden çeşitli dönüşler aldık. Ben kursun açılmasında bizlere destek olan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na sporcularımız ve velilerimiz adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Şehitkamil Gaziantep Göksu Yerel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

title