Haberler

Nevruz Bayramı" Bereketi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Havalimanındaki yoğunluktan detay görüntüler İranlı turistin konuşması Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürü İlhan Demir'in konuşması Isparta'da "Nevruz Bayramı" bereketi Süleyman Demirel Havalimanı Müdürü Demir: "20 gün boyunca yapılacak 160 planlamış seferle Isparta'ya gelen İranlı turist sayısının 50 bine ulaşacağını tahmin ediyoruz" "İranlıların Süleyman Demirel Havalimanı'nı tercih etmesinde ulaşım kolaylığı önemli bir etken, buradan Isparta'da Davraz Kayak Merkezi'ni, Konya'da Mevlana Müzesi'ni, Burdur'daki tarihi mekanları ve Antalya'yı ziyaret ediyorlar" Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na 20 gün boyunca İran'dan 160 sefer yapılacağı, bu seferlerle 50 bin turistin Türkiye'ye ulaştırılacağı bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Havalimanındaki yoğunluktan detay görüntüler

İranlı turistin konuşması

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürü İlhan Demir'in konuşması Isparta'da "Nevruz Bayramı" bereketi

Süleyman Demirel Havalimanı Müdürü Demir:

"20 gün boyunca yapılacak 160 planlamış seferle Isparta'ya gelen İranlı turist sayısının 50 bine ulaşacağını tahmin ediyoruz"

"İranlıların Süleyman Demirel Havalimanı'nı tercih etmesinde ulaşım kolaylığı önemli bir etken, buradan Isparta'da Davraz Kayak Merkezi'ni, Konya'da Mevlana Müzesi'ni, Burdur'daki tarihi mekanları ve Antalya'yı ziyaret ediyorlar"

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na 20 gün boyunca İran'dan 160 sefer yapılacağı, bu seferlerle 50 bin turistin Türkiye'ye ulaştırılacağı bildirildi.

Havalimanı Müdürü İlhan Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yılın en yoğun dönemlerinden birini yaşadıklarını söyledi.

İran'da yeni yıl olarak kutlanan Nevruz Bayramı dolayısıyla bu ülkeden Türkiye'ye gelişlerin ciddi şekilde arttığına dikkati çeken Demir, 10 gün önce başlayan bayram dolayısıyla şu ana kadar 11 bin turistin havalimanında ağırladıklarını dile getirdi. Demir, "20 gün boyunca yapılacak 160 planlamış seferle Isparta'ya gelen İranlı turist sayısının 50 bine ulaşacağını tahmin ediyoruz." dedi.

İranlıların Süleyman Demirel Havalimanı'nı tercih etmesinde turistik yerlere yakınlığının etkili olduğunu vurgulayan Demir, buraya gelen İranlıların, Isparta'da Davraz Kayak Merkezi'ni, Konya'da Mevlana Müzesi'ni, Burdur'daki tarihi mekanları ve Antalya'yı ziyaret ettiğini vurguladı.

Tahran'dan gelen Shohreh Dolatkhah da uzun zamandır Türkiye'yi görmek istediğini belirterek, bu hayalini gerçeğe dönüştürdüğü için mutlu olduğunu söyledi.

İlk kez geldiği Türkiye'de 1 hafta kalacağını anlatan Dolatkhah, çok sayıda turistik yeri ziyaret etmek istediğini kaydetti.

İsmail Golej ise eşi, çocuğu, anne ve babası ile Türkiye'ye geldiğini dile getirerek, 1 hafta sürecek tatilini Antalya'da geçireceğini aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Nevruz Bayramı Antalya Isparta Türkiye Politika Güncel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title