Haberler

Altın İnsan Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Altın İnsan Ödülleri, Kanlıca Mihrabat Korusu'nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreni, 'Altın İnsan Ödülleri' adıyla ilk olarak 2018 yılında başladı. Bu yıl etkinlik kapsamında Altın Kalem, Altın Deklanşör, Altın Kitap, Dünya Sağlık Ödülleri, Akademik Altın Kalem Ödülleri, Altın İnsan başlıklarında ödüller verildi. Bu yıl Altın Deklanşör ödülüne değer görülen fotoğrafçı Hamit Yalçın, bu ödülün Türkiye'nin kültür sanat hayatında önemli bir yeri olduğunu belirterek, 'Türkiye'nin global sanat ödül platformu olma yolunda büyük adımlarla ilerliyor. Bu anlamda fotoğrafa bir parantez açıp ustaları yaşarlarken yaptıklarıyla onurlandırmak, ödüllendirmek herhalde çok güzel olsa gerek.' diye konuştu. Altın İnsan Ödülleri ile bu yıl, geçmiş beş seneden farklı olarak ressamlar, sağlıkçılar ve yazarlarla ayrı bir formatta sanatçılarla buluştu. Bu yıl ödül alanlar arasında Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Prof. Dr. Güler Ertan, fotoğrafçı Ozan Sağdıç, Prof. Dr. Recep Yücel, Doç. Dr. Cihat Yaycı, avukat Serkan Bayram, yazar Sinan Yağmur, yazar İlkay Bozkurt, Feza Onbaşıoğlu, Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın, fotoğrafçı İbrahim Zaman, Bizim Dünyamız Vakfı Başkanı Kahraman Halisçelik yer alıyor.

Altın İnsan Ödülleri, Kanlıca Mihrabat Korusu'nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreni, "Altın İnsan Ödülleri" adıyla ilk olarak 2018 yılında başladı.

Bu yıl etkinlik kapsamında Altın Kalem, Altın Deklanşör, Altın Kitap, Dünya Sağlık Ödülleri, Akademik Altın Kalem Ödülleri, Altın İnsan başlıklarında ödüller verildi.

Bu yıl Altın Deklanşör ödülüne değer görülen fotoğrafçı Hamit Yalçın, bu ödülün Türkiye'nin kültür sanat hayatında önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Türkiye'nin global sanat ödül platformu olma yolunda büyük adımlarla ilerliyor. Bu anlamda fotoğrafa bir parantez açıp ustaları yaşarlarken yaptıklarıyla onurlandırmak, ödüllendirmek herhalde çok güzel olsa gerek." diye konuştu.

Altın İnsan Ödülleri ile bu yıl, geçmiş beş seneden farklı olarak ressamlar, sağlıkçılar ve yazarlarla ayrı bir formatta sanatçılarla buluştu.

Bu yıl ödül alanlar arasında Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Prof. Dr. Güler Ertan, fotoğrafçı Ozan Sağdıç, Prof. Dr. Recep Yücel, Doç. Dr. Cihat Yaycı, avukat Serkan Bayram, yazar Sinan Yağmur, yazar İlkay Bozkurt, Feza Onbaşıoğlu, Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın, fotoğrafçı İbrahim Zaman, Bizim Dünyamız Vakfı Başkanı Kahraman Halisçelik yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Zaman Serkan Bayram Nevzat Tarhan Sinan Yağmur Cihat Yaycı Ozan Sağdıç Güler Ertan Altın Kalem Darülaceze Bozkurt Türkiye Aydın Dünya Edebiyat Sanat Kültür Sanat Güncel Haberler

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Tenceredeki kızgın yağa su döken adamın vücudu yandı

Tenceredeki kızgın yağa su döken adamın vücudu yandı

Soykırım kabinesini neden yıktı? İşte Netanyahu'nun bundan sonraki sürece dair planı

Soykırım kabinesini neden yıktı? İşte Netanyahu'nun bundan sonraki sürece dair planı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title