Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ: Fezlekeler Bir Hafta İçinde Savcılıklara Gidecek

Güncelleme:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlığı kalkan milletvekilleriyle ilgili fezlekelerin bir hafta içinde savcılıklara gönderileceğini söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlıkları kalkan milletvekilleriyle ilgili fezlekelerin 1 hafta içerisinde savcılıklara gönderileceğini söyleyip, "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı dün elindeki dosyaları Başbakanlığa, Başbakanlık da Adalet Bakanlığı'na göndermiş durumda. Adalet Bakanlığı bu dosyaları önümüzdeki hafta içerisinde mahal cumhuriyet savcılıklarına intikal için gerekeni yapacaktır. Süratli bir şekilde dosyaları ilgili savcılıklara göndereceğiz" dedi.

'SÜRATLİ BİR ŞEKİLDE SAVCILIKLARA GÖNDERECEĞİZ'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat İl Başkanlığı'nda düzenlenen geleneksel iftar programına ve dün göreve başlayan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'a hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere memleketi Yozgat'a geldi. Burada soruları cevaplandıran Bakan Bozdağ Meclis'teki fezlekelerin Başbakanlığa oradan da Adalet Bakanlığı'na gönderildiğini söyleyip, ellerine ulaşan fezlekeleri bir hafta içinde savcılıklara göndereceklerini söyledi.

İşte Bozdağ'ın o sözleri

"Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı dün elindeki dosyaları Başbakanlığa, Başbakanlık da Adalet Bakanlığı'na göndermiş durumda. Adalet Bakanlığı bu dosyaları önümüzdeki hafta içerisinde mahal cumhuriyet savcılıklarına intikal için gerekeni yapacaktır. Süratli bir şekilde dosyaları ilgili savcılıklara göndereceğiz. İlgili savcılıklar ceza muhakemesi kanunu çerçevesinde yapması gerekenleri onlar takdir edecek ve kararlarını vereceklerdir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adalet Bakanlığı Bekir Bozdağ Türkiye Yozgat Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

misafir:

17 25 aralık felzekeler nerde kukla bakan

36
5
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Zarrafla isbirligi yapan bakanlari simdiden kodese atin yoksa Amerika onlari sanik olarak isteyecek. Elinizi cabuk tutun. Amerika hapishaneleri hicte hos degil. Ben bir belgesel seyrettim, oraya düsen ya uyusturucu bagimlisi oluyor, ya sakat kaliyor yada öldürülüyor veya ölümcül hastaliga yakalaniyor.

13
4
yanıtYanıtla
akp diaş:

akp liler en büyük bölücülüğü yapıyor kardeşimiz kürtleri askerine polisine düşman eden bu kanla beslenenlerin ta kendisidir

8
6
yanıtYanıtla
anka:

silho temiz atlet don hazirla mapushanelere günesin dogacak

8
6
yanıtYanıtla
qqq:

kabemiz taksim diyen zerdüstlük kadim bir dindir bizzat kendi aciklamasi dinden cikmistir

yanıt2
yanıt0
qqq:

bakara suresi 11 onlara yeryüzünde fesat cikarmayin dendiginde biz sadece islah edicileriz derler bakara 12 ayet fakat en büyük bozguncu kendileridir bilmezler 13 onllara insanlarin inandigi gibi inanin dedigimizde biz beyinsizler gibimi inanalim derler asil beyinsizler ta kendisidir

yanıt2
yanıt0
ADALET NERDE:

BU BEKİR CUMHURBAŞKANININ ADLİ KATİBİ Mİ NE

9
2
yanıtYanıtla
AVUKAT:

CHDPKK LI KOYUN SENİİ

yanıt2
yanıt4
gaplan:

figen kocasinin yanina kacacak tutun

7
4
yanıtYanıtla
kürt feyzi:

yeni TÜRKİYEDE artık pkk yok. . avanta yok. . . kürtlerden pkk adına para toplamak yok kimse bu ermeni uşaklarına para vermesin.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title