Haberler

Kahramanmaraş seçim, 2015 Maraş genel seçim sonuçları

Kahramanmaraş genel seçim sonuçları. 2015 Maraş ili genel seçim sonuçları ve seçim gecesi en güncel haberler. Yayın yasağının kalkmasıyla birlikte Kahramanmaraş ve Türkiye geneli seçim sonuçları haberler.com'da.

Kahramanmaraş 2015 genel seçim sonuçları. 7 Haziran Kahramanmaraş ili ve ilçeleri genelinde seçim sonuçları. Maraş'ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve önceki yerel - genel seçimlerde alınan sonuçlar. 2009 yılından itibaren yapılan seçimlere bakıldığında bölgede iktidar partisinin üstünlüğü söz konusu. 

K.MARAŞ BŞ. , AFŞİN , ANDIRIN , ÇAĞLAYANCERİT ,DULKADİROĞLU ,EKİNÖZÜ ,ELBİSTAN ,GÖKSUN ,NURHAK ,ONİKİŞUBAT ,PAZARCIK ,TÜRKOĞLU. Bu ilçelerden oluşan Kahramanmaraş'ta 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti %65,3 ile en yakın takipçisi MHP'nin 38,3 puan önünde birinci parti oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş'ta %22 oy alabildi.  
2010 Anayasa Referandumu'nda yine Ak Parti'nin lehine bir sonuç çıktı. %88,12 EVET oyu alan AKP Kahramanmaraş'ta etkisini yine gösterdi. Bu seçimden bir yıl sonra yapılan 2011 genel seçimlerinde AKP yine büyük farkla kazandı. %69,62 oy alan iktidar partisi bölgeden 5 milletvekili çıkarmayı başardı. MHP ve CHP ise Maraş'tan birer milletvekili çıkarabildi.  
2014 yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Ak Parti adayı Erdoğan ve Belediye Başkanı adayı yine yüksek oy farkı ile Maraş'ta seçimleri ilk sırada tamamladılar. 

Maraş bölgeleri bazında detaylı seçim sorgulaması için secim.haberler.com sayfasını ziyaret edin.  

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Ak Parti Türkiye Gündem Haberler

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Bakmadan Geçme

Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 8 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Portekiz - Hırvatistan maçı nereden izlenir? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılacak mı, çıkacak mı?
Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title