Haberler

Sakarya Kılıçdaroğlu Adalet Duygusunu Yüceltelim 1-

Kılıçdaroğlu Adalet duygusunu yüceltelimCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Allah'ın yarattığı kainatın içerisinde bir dengesi ve adaleti olduğunu belirterek, Allah'ın yarattığı kainatın içerisinde bir dengesi ve adaleti vardır.

Kılıçdaroğlu Adalet duygusunu yüceltelim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Allah'ın yarattığı kainatın içerisinde bir dengesi ve adaleti olduğunu belirterek, Allah'ın yarattığı kainatın içerisinde bir dengesi ve adaleti vardır. Bu adaleti ve dengeyi bozan da maalesef insanoğludur dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü nün 17'nci gününe başlanırken Sakarya'nın Akyazı İlçesi Ormanköy mevkiindeki mola yerinde açıklamada bulundu. Adalet duygusunun yüceltilmesini, adaletli davranılmasını isteyen Kılıçdaroğlu, 17. günümüze başlıyoruz. Yine güzel bir gün. Güneş güzel ve Adalet Yürüyüşümüz devam ediyor. Allah'ın yarattığı kainatın içerisinde bir dengesi ve adaleti vardır. Bu adaleti ve dengeyi bozan da maalesef insanoğludur. Biz isteriz ki adalet duygusu 7'den 70 e herkes tarafından kabul edilsin. Adalet duygusunu yüceltelim, adaletli davranalım. Hiçbir ayrım yapmaksızın, kimlik, inanç, yaşam tarzı ayrımı yapmaksızın hep birlikte huzur içerisinde yaşayalım. Bunun temel yolu adalettir, adalettir, adalettir dedi.

Alanya'daki orman yangınına değinen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu Alanya'da bir orman yangınından bahsetti arkadaşlarım. Umarım kısa sürede kontrol altına alınır ve önlenir. Bütün vatandaşlarımı ormanlara saygı duymaları gerektiğini unutmamaları gerekir. Doğaya, kelebeğe, kuşa nasıl saygılıysak ağaçlara ormanlara da saygılı olmak zorundayız. Ormanların olmadığı bir ülkede rahat yaşayamayız, huzurlu yaşayamayız. bir ağacın baharda çiçek açmasının insanın ruhuna verdiği esintiyi güzelliği emin olun kimse rahat rahat başka olayda hissedemez. Onun için adalet için yürüyoruz, birlikte yürüyoruz. Beni yalnız bırakmayan, adaleti özleyen, adaleti savunan tüm dostlarıma arkadaşlarıma, değişik siyasal partilerden arkadaşlarıma, hiçbir siyasi partiye üye olmayan vatandaşlarıma bu adalet yürüyüşünde destek verenlere hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Hepiniz sağolun varolun. Yolumuza devam ediyoruz. Adalet için, adalet için

Yürüyüşe İhsan Eliaçık, Mustafa Sarıgül, 17 baroya üye 300 avukat katılarak destek verdi. Antikapitalist Müslümanlar, Allahın adaleti emreder yazılı pankart açtılar. Yürüyüş sırasında ise bin 100 metre uzunluğunda bayrak açıldı.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

Haber-Kamera Ergün AYAZ-Aziz GÜVENER-Azim ÇELİKADAPAZARI(Sakarya), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Sakarya Akyazı Politika Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title