Haberler

Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

Güncelleme:

Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. İstanbul-Ankara yolunda yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan sürdürülüyor. İzmir-Çeşme Otoyolu'nda bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden devam ediyor. Mudurnu-Bolu yolunda köprü yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor. Kocaeli-Yalova yolunda orta refüj drenaj sistemleri temizlik çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşıma tek şeritten izin veriliyor. Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda deniz tahribatı sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor. Yenişehir-Bilecik, Adana-Karataş, Fethiye-Seydikemer-Kaş ve Zonguldak-Devrek-Mengen yollarında da yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sürdürülüyor. Şebinkarahisar-Alucra yolunda ise heyelan sebebiyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İstanbul- Ankara yolunun 4-5. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sürdürülüyor.

İzmir- Çeşme Otoyolu'nun Çeşme istikameti 3-6. kilometrelerinde (Seferihisar-Urla kavşakları) bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden devam ediyor.

Mudurnu- Bolu yolunun 46-48. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kocaeli- Yalova yolunun 15-16. kilometrelerinde orta refüj drenaj sistemleri temizlik çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşıma tek şeritten izin veriliyor.

Piraziz-Giresun- Tirebolu yolunun 61. kilometresindeki deniz tahribatı sebebiyle, bölünmüş yolun Tirebolu-Espiye istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Yenişehir- Bilecik yolunun 6-16, Adana- Karataş yolunun 3-5, Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Zonguldak-Devrek- Mengen yolunun 9-10. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Şebinkarahisar- Alucra yolunun 20. kilometresindeki heyelan sebebiyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Şebinkarahisar Zonguldak Yenişehir İstanbul Tirebolu Giresun Bilecik Karataş Fethiye Piraziz Mudurnu Kocaeli Devrek Mengen Devrek Alucra Yalova Ankara Adana İzmir Çeşme Bolu Ulaşım Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title