Haberler

CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı Konser Düzenledi

Güncelleme:

CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı, Atatürk Parkı'nda sanatçı Peçenekli Süleyman'ın sahne aldığı konseri düzenledi.

CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı, Atatürk Parkı'nda sanatçı Peçenekli Süleyman'ın sahne aldığı konser düzenledi.

Konsere, CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, CHP Beypazarı İlçe Başkanı Ali Uysal, CHP'nin Beypazarı Belediye Başkan adayı Dr. Abdullah Özdemir, belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Çetin, yaptığı konuşmada, "Geçtiğimiz hafta içinde burada bir miting düzenlendi. Bu miting, Beypazarı tarihinde görülmemiş güzellikte yapılan bir miting oldu. O miting, Türkiye de bir şeylerin değişmeye başladığının bir göstergesi oldu" dedi.

Konserle seçim öncesi halka moral verme ve seçimi hatırlatma açısından buluşma noktası olduğunu belirten Çetin, şunları söyledi:

"Şimdi biz Beypazarı'nda bir örnek teşkil ettik ve bir araya geldik. Ankara'da Beypazarı'nın öz evladı Mansur Yavaş'ı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdik. Bundaki muradımız, sadece Ankara'da değil, Türkiye'nin bir çok yerinde, ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak; namuslu olan, çalmayan, çırpmayan, yetim hakkı yemeyen, boğazından haram geçmeyen tüm yurttaşlarımızı; Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP'sine davet ettik. Onlardan birisi de Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Beypazarı'nın öz evladı Mansur Yavaş arkadaşımızdı."

Çetin, "Şimdi de Beypazarı'da hepinizin doktoru olan Dr. Abdullah Özdemir'i sizlere emanet ettik. 30 Mart günü belediye başkanı yapasınız diye. O şimdiye kadar, insanların doktoruydu" dedi.

Özdemir'in, 30 Mart'tan sonra Beypazarı'nın doktoru olacağını ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

"Güvenilir adam olacak. Beypazarı ilçesine çok güzel hizmetler yapacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda bir sorunumuz yok. Mansur Yavaş, şu an açık ara önde gidiyor. Melih Gökçek, Mansur Yavaş Beye saldırıları da gösteriyor ki; Gökçek, Ankara'dan tası tarağı toplamak durumunda ve onun için saldırıyorlar. Biz parti olarak, bir insan olarak, barışın, demokrasinin, kardeşliğin, dayanışmanın, yurtseverliğin, insanıyız. O nedenle, biz barış içerisinde seçimin geçmesini istiyoruz. Barış istiyoruz. Hepimizin kardeşçe bir arada yaşadığı bir Beypazarı ve Türkiye özlemi içindeyiz."

Konuşmaların ardından sanatçı Peçenekli Süleyman, sazıyla birlikte sahne aldı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk İzzet Çetin Beypazarı Yerel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title