Haberler

Artukbey ile Tüm Türkiye'yi Kahve Kokusu Saracak

Mardin’de 2 bin yılından bu yana markalaşma yolunda hızlı adımlarla zirveye doğru ilerleyen kahve firması Türkiye’nin dört bir yanındaki 17 ilde bulunan, toplam 37 şubesiyle iyi bir çıkış yakaladı.

Mardin'de 2 bin yılından bu yana markalaşma yolunda hızlı adımlarla zirveye doğru ilerleyen kahve firması Türkiye'nin dört bir yanındaki 17 ilde bulunan, toplam 37 şubesiyle iyi bir çıkış yakaladı.

Dibek kahvesiyle markalaşan, bunun yanı sıra, sayısı 300'ü bulan ürün gamıyla, kahve ve kuruyemiş severler tarafından büyük beğeni toplayan Artukbey Kahve, sadece Mardin'de 4 milyon olmak üzere, Türkiye genelinde toplam 15 milyon liralık yatırım yaptı.

Özel ambalajlar, şık sunumlar

Kahve, kuruyemiş ve diğer bütün Artukbey ürünleri için özel olarak tasarlanan ambalajlar firmanın değerine değer kattı.

Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Yertüm, "Mardin'de kahve ve kuruyemiş satan esnaf klasik ambalaj anlayışıyla satış yapıyordu. Bu tarz sunumlar bize uygun gelmedi. Biz tüketicimize verdiğimiz değeri ve hijyen koşullarını, her zaman ön planda tuttuk. Yeni bir sunum anlayışla, değişik tasarımlarla, müşterilerimizi karşılamaya ve hizmet vermeye başladık. Daha sonra özel kutularımız ile sunumlarımız kahve ve kuruyemiş satıcılarına örnek oldu. Kuruyemiş kutuları, ekstra ücretlerle satılmamaya başlandı. Böylelikle kendi sektörümüzde, yeni bir akım başlatmış olduk. Markalaşma sürecimiz hızla devam ediyor" diye konuştu.

Hedef büyük

Kurulduğu günden bu yana, reklam ve ar-ge çalışmalarıyla, büyümesine hız kesmeden devam eden Artukbey Kahve'nin hedefinin çok büyük olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Yertüm, "Büyük hayallerle çıktığımız bu yolda, azimle çalışıyoruz. İlk günden bu yana, aynı heyecan ve kararlılıkla ilerliyoruz. Şubeleşme konusunda çok hassasız. Bayilik anlaşması yaparken, çok titiz ve özenli davranıyoruz. Çünkü tüketicimiz bizim için çok önemli. Müşteri memnuniyetinin en üst seviyede olması için çabalıyoruz. Çalışanlarımızı seçerken, kılı kırk yarıyoruz.Şuan, birçok bayilik başvurusu var, hepsiyle uzun toplantılar yapıyor, kararımızı öyle veriyoruz. Hedefimiz sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp, Mardin'in dünyaya açılan kapısı olmak. Bütün bunların yanı sıra reklam ve ar-ge çalışmalarımızı de ön planda tutuyoruz. Ayrıca Artukbey Kahve olarak bambaşka misyonlar edindik. Kültür-sanat etkinliklerine vermiş olduğumuz desteklerle, memleketimiz Mardin'ne değer katmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Lansmanı da Mardin'de yapılmıştı

Artukbey Kahve'nin, geçtiğimiz Şubat Ayı'nda, Mardin'de yaptığı lansman da çok konuşulmuştu. Klasik lansman mantığının dışına çıkılıp, tüm Mardinliler'in davet edildiği gece, büyük ilgi uyandırmıştı. Uzun yıllardır, tiyatro hasreti çeken Mardinliler, Süheyl-Behzat Uygur kardeşlerin "Marko Paşa" adlı tiyatro oyunlarını sahnelediği geceden, çok keyifli ayrılmışlardı.

Sanatsal faaliyetlere verdiği önemle örnek olan marka, hız kesmeden yeni etkinliklerin hazırlıkları için kolları sıvadı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title