Haberler

Anne Beni İyileştir

Aysun Koç

Aysun Koç

26.12.2023 07:59

Bugün size yine bir kitap önerisiyle geldim. Anne Beni İyileştir.

Alternatif tıp, kişisel dönüşüm, psikoloji, hastalıkların ve travmaların iyileştirilmesi konularında sizin ya da sevdiklerinizin bir ihtiyacınız varsa okunması önemli bir kitap.

Yazar M. Barış Muslu 1975'te doğdu. Tarsus Amerikan Koleji'nde lise eğitimini sürdürürken gittiği ABD'de 2 senede liseyi, 3 senede Michigan Tech Üniversitesi'ni bitirdi. 20 yaşında genç bir Elektrik ve Elektronik Mühendisi olarak Türkiye'ye döndü. Koç Üniversitesi'nde işletme mastırını tamamladı. 2001 yılında kendi şirketini kurarak Türkiye'de yüz binlerce insanın kullandığı teknoloji servislerinin yaratıcısı oldu.

1994 yılından başlayarak beynin işleyişi, ruhsal ve bedensel sağlık üzerindeki etkisi üzerine araştırmalar yapan Muslu, birçok metodun beraber çok daha etkili bir şekilde kullanımını sağlayan NeuroFormat Sistemi'ni geliştirdi. Çok satan listelerinden aylarca inmeyen Yıka Beynini, Beynine Format At, Sağlığına Format At, NeuroAşk, Teslimiyet, O An kitaplarının da yazarıdır. Uzman psikologlardan oluşan NeuroFormat ekibini yönetmeye ve seminerler vermeye devam etmektedir. Muslu evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Kitabı en sade biçimiyle ifade edecek olursam; annenin hamilelik öncesi, hamilelik ve doğum anıyla birlikte, çocuğun küçük yaşlardan itibaren aldığı travmaların; alerjilerden, cilt sorunlarına, özgüven eksikliğinden, hiperaktiviteye, öğrenme güçlüğünden otizme kadar, pek çok farklı hastalığa neden olduğu ve bu hastalıkların NeuroFormat yöntemiyle çözülebildiğini anlatıyor.

Aslında pek çok hastalığın, duygusal travmalar neticesinde, psikolojimizi etkilemesi sonucunda, vücudumuzda farklı bölgelerde verdiği tepkilerin çeşit çeşit hastalık olarak vücutta tezahür ettiği düşüncesiyle yola çıkılarak bu tedavi yöntemine ulaşılmıştır.

Yazar, uzun yıllar yaptığı araştırmalar ve çalışmalar neticesinde geliştirdiği NeuroFormat yöntemiyle, yıllar içinde binlerce yetişkinde deneyerek elde ettiği başarıyı ve iyileşmeleri, bu defa yüzlerce çocukta da uygulayarak aldığı güzel sonuçları farklı vaka ve örneklerle de destekleyerek anlatmış. Travma anının bulunması ve o ana yönelik çalışma ile iyileşmeler olduğunu tespit etmiş. Annelerin de bu yöntemlerden bazılarını, özellikle henüz genç yaşlara ulaşmamış çocuklarında uygulayabildiği ölçüde denemesi ve hastalıklarını en temelden ve kökünden çözebilmeleri için de bu bilgileri kaleme almaya karar vermiştir.

Herkese katkı ve şifa olması dileklerimle.

Sevgiyle kalın.

title