Haberler

Şehitkamilli Minik Öğrencilerden Muhteşem Yıl Sonu Etkinliği

Güncelleme:

Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesislerinde eğitim gören anaokulu öğrenciler, yapmış olduğu gösterileriyle beğeni topladı.

Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde eğitim gören anaokulu öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde yapmış olduğu temsili gösterileriyle büyük beğeni topladı. Halkoyunlarının oynandığı ve sema gösterilerinin yapıldığı etkinlikte, minik öğrenciler, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen yıl sonu etkinliklerine; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"AMACIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZIN KİŞİSEL GELİŞİMLERİNİ TAMAMLAMASI VE ÖZGÜVENLERİNİ ARTIRMASIDIR"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tüm izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Eğitimin ilk basamağı okul öncesi eğitim neticesinde çocuklarımızın bugün gösterilerini inceleyeceğiz. Özelikle aile merkezlerinde okul öncesi eğitime ağırlık verilmesini Belediyenin asli unsuru olarak görüyoruz. Çünkü eğitilmeyen bir bireyin bu toplum için faydalı olması mümkün değil. Aile merkezlerinde özelikle çocuklarımızı ilkokula hazırlanması diğer taraftan el becerilerini geliştirmesi, kişisel gelişimlerini tamamlaması açısından çok önemli bir durumdur. Bu aile merkezlerimizde sadece çocuklarımızın eğitimi değil, diğer taraftan özelikle velilerimizin talep ettiği noktalarda da eğitim vermeye devam ediyoruz. Bir yandan çocuklarımızın eğitimi tamamlanırken diğer taraftan da velilerimizin talepleri doğrultusunda eğitimler gerçekleştiriliyor ve meslek edinme noktasında talep ettikleri branşlarda eğitim alıyorlar. Gösteriler aslında bu çocuklarımızın nerden nereye geldiğini bir noktada ifade edecekler. Bizim amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kişisel gelişimlerini tamamlaması ve özgüvenlerini artırmasıdır. Diğer taraftan da yarın ilkokula başladıklarında siz sayın velilerimize sorun çıkartmadan kendilerinden çantalarını alıp okullarına gidebilmesini sağlamak. Bu konuda bize güvendikleri için tüm velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

MİNİK ÖĞRENCİLER KATILIMCILARA UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI

Yapılan konuşmaların ardından sahneye çıkan minik öğrenciler Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na çiçek takdiminde bulundu. Halkoyunları ve tiyatro gösterileriyle izleyicilere coşku dolu anlar yaşatan Anaokulu öğrencileri, kimi zaman ise muhteşem gösterileriyle dakikalarca ayakta alkışlandı. İlahilerinde okunduğu etkinlikte Kürşat Tüzmen Anaokulu öğrencileri, sema gösterisi sundu. Son olarak sahneye çıkan Bedri İnce Tahtacı Sosyal Tesisi Aile Merkezi Yıldızlar Kulübü ekibi, bir birinden güzel şarkılarla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

title