Haberler

Müsiad Malatya Şubesi'nin Başkanı Mehmet Balin Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanlığına Mehmet Balin seçildi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanlığına Mehmet Balin seçildi.

MÜSİAD Malatya Şubesi'nde gerçekleştirilen olağan genel kurula MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Malatya Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu ve Hasan Atay, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, MÜSİAD üyeleri ile davetliler katıldı.

Olağan genel kurulda bir konuşma yapan MÜSİAD Malatya Şubesi eski Başkanı Namık Şahin, kendilerine verilen her görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ettiklerini söyledi. MÜSİAD'ın çıtasını her geçen gün daha da yükselmek için yönetim kurulu ve üyelerle birlikte büyük gayret gösterdiklerini kaydeden Şahin, "MÜSAD'ı bölgede etkin bir sivil toplum kuruluşu haline getirmek ilk önceliğimiz ve amacımız oldu. Hamdolsun bugüne kadar olan çalışmalarımız derneğimizin etkinliğini artırarak, bölgede etkin bir sivil toplum kuruluşu olma yolunda adımlarını daha da güçlendirmiştir" dedi.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, MÜSİAD'ın Türkiye'de sivil toplum kuruluşlarının önderliğini başlatan kuruluşlardan birisi olduğuna dikkat çekerek, "MÜSİAD Anadolu'nun bağrından çıkan, Anadolu iş adamlarının bağrından çıkan, dünya insanlığına huzur ve mutluluk götüren bir kuruluş olduğunu bir kez daha ifade etmekte yarar var" ifadelerini kullandı.

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu da, "MÜSİAD, kişi ve kurumların yaşadıkları il ve bölgelerin ve en önemlisi ülkemizin bilim ve teknoloji de sosyal, kültürel ve ulusal bazdaki çalışmalarıyla kurulduğu günden bugüne hakikaten takdire şayan çalışmalar yapmış; ülkemiz ekonomisine yeni bir ivme kazandırmış, bu ivmenin içerisinde beşeri sermayemizi zenginleştirmiş; bugün siyasete ve ticarete çok önemli değerler katmış bir sicil toplum kuruluşudur" diye konuştu.

Mevcut başkan Namık Şahin'in aday olmadığı olağan genel kurulda tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde Mehmet Balin, MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçildi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçilen Mehmet Balin, olağan genel kurulda yaptığı konuşmada, MÜSİAD Malatya şubesi olarak ülkenin makro hedeflerine katkı yaparak, Malatya ölçeğinde mikro hedeflere ulaşmak için gerekli sinerjik çalışmaların içinde olacaklarını belirtti.

Malatya'nın geleceğiyle ilgili çalışmalar yapan tüm paydaşlarla iş birliği içinde olacaklarını ifade eden Balin, Malatya'nın 2023 hedeflerine ulaşmasında en üst düzeyde katkı sağlayacaklarını kaydetti.

Olağan genel kurulda, MÜSİAD Malatya Şubesi Eski Başkanı Namık Şahin ve yönetim kurulu üyelerine plaket takdim edildi.

Mehmet Balin başkanlığındaki MÜSİAD Malatya Şubesi yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Abdullah Öngenli, Ergin Erdemir, Hasan Kundaktepe, Hüseyin Apak, Hüseyin Kalan, İsmail Uruç, Kasım Altunkaya, Nazım Akkaya ve Murat Tokmak."

Malatya Genç MÜSİAD'ta ise başkanlığa Enis Aydoğan seçildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hüseyin Erkoç Mehmet Balin Ertan Mumcu Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title